NAUJIENOS
Manai - jaukas žiemai
2019-01-11

Manai švirkšte 20ml - puikus žieminis masalas. Fishman manai švirkšte yra iškart paruošti naudojimui, jo nereikia šaldyti arba atitirpinti. Nebijo temperatūros pokyčių, nerūgstą. Šio momentų turime parduotuveje trys kvapus: universalus česnkas + čiobrelis, uodo trūklio lerva ir Fish Feed žuvies skonio.

 

Skaityti daugiau
Blizgės
2018-09-27

Dar daugiau bližgių! Užsukite apsižiuret! Aise: Kaukas, Babke, Atomas.

 


 

Skaityti daugiau
Skanios naujienos!
2018-07-30

Ypatingo skonio (burbonas su vanilė, aštrus medus ir gėlavandenės midijos), gurmaniškas plaukiantis pūstas kukurūzas itin reikliai žuviai.

Jaukai visokiausių skonių:
braškes, tutti - frutti, kokosas su medum, kepenys su česnakais. Gerai žinomas Starfish skirtas karšiams, žalia magyja skirta lynams ir karosams, o taip pat ypatingas jaukas karpiams!
Laukiam Jūsų adresų Erfurto - 10, Vilnius.

 

Skaityti daugiau
Naujienos
2018-07-25

Mūsų parduotuvėje atsirado Volzanka kotai, naujį deklai, batai ir kėpures. O taip pat simaptiški rankų darbo raktų pakabukai.

 

Skaityti daugiau
Atvažiavo naujienos iš Keitech.
2018-04-28

Patikimas modelis, naujos spalvos sukurtos specialiai Lietuvos žvejams. Šis masalas yra tobulas gaudyti grobuoniškas žuvis (pvz lydekos ir starke).

 

Skaityti daugiau
Naujienos iš Japonijos
2018-04-16

Tik iki šio penktadienio (04.20) mūsų parduotuvėje rasite didelį asortimentą blizgių iš Japonijos, skirtų gaudyti upėtakius, kiršlius ir ešerius. Skubėkite!

 

Skaityti daugiau
Naujiena Lucky John
2018-04-15

 

Atvažiavo naujienos iš Lucky John!
Šviečiantis UV šviesoje minkštas silikonas. Taip daugelio pamėgta praėjusių metų naujiena 3D BASARA Soft Swim, šiais metais grižo su 6 naujom spalvom. Minkštas masalas, labiau panašus į voblerį savo tikroviškumu ir itin veiksmingas žvejojant ešerius ir lydekas.

 

 

Skaityti daugiau
Naujiena - Fifa (liucilijos musės lervos)!
2018-01-16

Mūsų parduotuvėje atsirado liucijos musės lervos. Jos ilgai laikosi ir yra atsparios šalčiui. Turi specifinį kvapą. Lervos ilgis 3-6mm. Tinka ešeriams ir baltai žuvei. Kaina 1,5€

 

Skaityti daugiau
Zebco krepšiai
2017-06-14

Gan talpus, bet kompaktiški, universalus, ne brangus ir patogus nešioti Zebco krepšiai. Skubėkite kiekis ribotas!!! Mūsų adresas - Erfuto 10, Vilnius.

 

Skaityti daugiau
HITFISH
2017-06-05

Mūsų parduotuvėje atsirado firmos HITFISH prekes! Tai premium klases prekes už prieinama kaina. Suktukai, žiedai, pavadėliai ir skirtingi kabliukai (dvišakiai, trišakiai). Būtinai išbandykit šia kokybiška ir nebrangia naujiena.

 

Skaityti daugiau
1 2 3 4 5 6 7 8