NAUJIENOS
Kostiumas Gorka
2017-05-30

Mūsų parduotuvėje galite įsigyti kostiumus "Gorka".

Norime pristatyti universalinius kalninio modelio kostiumus "Gorka- 3, Gorka- 4, Gorka- 5", tinkančius žvejybai ir medžioklei, pagamintus kasdieniniam naudojimui ir nešiojimui visiems metų laikams. Idealiai tinka įvairiems vietovėms ir kraštovaizdžiui.

 

Skaityti daugiau
Naujienos Sensas ir ne tik!
2017-05-24

Tamsus ir klampus jaukas lynams Sensas 3000 Tanches;

Nedideles frakcijos jaukas dideliems karšiams Sensas 3000 Super Bremes;

Universalus tamsiai rudos spalvos, klampus jaukas skirtas dugninei žvejybai Sensas 3000 Brune Feeder;

Sensas Aromix (skysta kvapioji medžiaga), turbūt vienas iš populiariausių papildų tarp fideristų-sportininkų.

Sensas peletai 6mm (3 skoniai vienoj pakuotei).

Sensas ofsetiniai kabliukai.

Japoniški valgomoji guma «S-cape».

Kiniška valgomoji guma «Lure Max».

O taip pat didelis pasirinkimas įvairių dėžučių.

Laukiam Jus mūsų parduotuvėje adresu Erfurto – 10(Lazdynai), Vilnius.

 

Skaityti daugiau
Naujienos
2017-05-04

Mūsų brangus žvejai, va ir prasidėjo naujas žvejybos sezonas, pats laikas pasiimt su savim į žvejybą savo sūnų, broli arba mergina. O galbūt jūsų draugas senai norėjo pabandyt pažvejot? Mūsų parduotuvėje atsirado naujos, ne brangios, bet kokybiškos rites ir meškeres. O Jums (patyrusiems žvejams, kurie jau turi visko) mes turim nauja serija Kenart voblerių, bei dideli pasirinkimą dėklų meškerėms nuo 80cm iki 160cm. Laukiam Jūsų mūsų parduotuvėje adresu Erfurto – 10(Lazdynai), Vilnius.

 

Skaityti daugiau
NCF/NPF
2017-04-27

Natūralus plaukiojantis masalas NCF (Natural Corn Floaters “natūralios kukurūzines plūdės) ir NPF (Natural Pellet Floaters “natūralios peletes-plūdės”) CarpZoom firmos.

 

Skaityti daugiau
Jaukai
2017-04-19

Mūsų parduotuvėje galite išsirinkti jauką daugiau negu iš 60 variantų. Starfish, Gut-mix, Wiking ir kitu žinomu brendu. Nuo standartiniu, bet efektyviu anyžių, braškių ir šokolado skonio iki egzotiniu vaisiu, tuno, cinamono su obuoliu, šilkmedžio uogos ir daug kitu. Didelis pasirinkimas skirtingu skoniu, bei frakcijų, padės surast tinkanti aromatą, netgi pačiai kaprizingai žuviai.

 

Skaityti daugiau
Basara Soft Swim
2017-04-07

Džiaugiamės galėdami pranešti mūsų žvejams, kad Lucky John išleido naują masalą - 3D BASARA Soft Swim. Kaip prognozuoja pats gamintojas, tai bus geriausias metų masalas, žvejojant dideles grobuoniškas žuvys su spiningu.

 

Skaityti daugiau
Makora Shad Tail
2017-04-06

Masalas Makora Shad Tail sukurtas japonų specialistais ir išsiskiria savo tikroviškumu ir puikia detalizacija. Minkštas silikoninis masalas yra klasikines formos, panašus į mažą žuvytę, kuri pasižymi stipriu susiaurėjimu prie uodegos, kuri baiginėjasi klasikine kanopa.

 

Skaityti daugiau
Nayada Lucky John
2017-03-29

Minkšti masalai serijos Nayada nuo populiaraus brendo Lucky John imituoja važkos lervą. Šios lervos yra vienas iš miegstamiausių delikatesų tarp visų gėlavandenių žuvų, įskaitant „taikias“. Vabzdžio lervos imitacija padovanos puiku laimikį bet kuriam tvenkiny ir bet kurio sezono metu.

 

Skaityti daugiau
Naujienos
2017-03-07

Nauji graibštai, sieteliai ir stovai. Paskubėk prekių kiekis ribotas!

 

Skaityti daugiau
Lvinka
2016-08-06

Mes gavome nauja gyvą masalą - lvinkos muses lerva (Hermetia illucens), taip pat vadinama Black soldier fly (juodos muses kareivio lerva). Juodos lvinkos lerva panaši į paprastos muses lervą, išvaizdą ir sudetis yra gana panašios, tik juodo kareivio lerva siekia 20-23mm dydžio ir maksimalaus svorio iki 0,3g, taip pat yra šiek tiek nelygus ir šiurkštus, lyg kiaute.

 

Skaityti daugiau
1 2 3 4 5 6 7 8