NAUJIENOS
Bait Breath
2015-06-16

Mūsų parduotuvėje jus galite nusipirkti Bait Breath masalą. Japoniška kompanija Bait Breath nuolat plečia savo produktų asortimentą, be to jie glaudžiai bendradarbiauja su labiausiai žinomais žvejais-sportininkais, kurie pasiekė didelių pergalių tarptautiniuose konkursuose. Vienu žodžiu tai yra optimalus teorijos ir praktikos derinys, kuris veda prie nuolatinio tobulėjimo. Tai yra vienasvarbiausių paslapčių, kodėl šis masalas taip traukia žuvis. Taip pat šis masalas turi savyje koncentruotos esencijas su vabzdžių, vėžiagyvių ir mažų žuvų kvapais.

 



Mūsų žvejai susipažino pirmiausia su Bait Breath Bugsy masalu. Ji turi patrauklia išvaizda ir primena vikšrą. Ji tinka žvejoti bet kokius plėšrūnus - aktyvų ir pasyvų. Patyrę žvejai mano, kad Bugsy yra universalus pravedimuose, todėl geras laimikis numatytas naudojant skirtingus pravedimus.

 

 

Naudojant pravedimą laipteliu, ypatingu žaidimu išsiskiria Bait Breath Mosya. Šis masalas susidedaatskiru disku, kurie sutvirtinti tarpusavy tvirtomis pertvaromis, teikiančiu maksimalu judrumo efektą. Viso šito dėka, šis masalas vandeni juda kiekviena jo kūno dalele, pritraukianti skirtingu dydžiu žuvį.

 

 

Pakankamai paprasta suvilioti žuvį ir su Rush Craw masalu, imituojančių vėžį. Pravedimo metu, šis masalas chaotiškai juda, kas pritraukia ešerius, lydekas ir starkės skirtingų dydžių.

 

 

Bait Breath asortimentas yra pakankamai didelis, tad yra prasme nusipirkt pora skirtingų modelių, kad įsitikint šio masalo efektingumu pačiam.

 

Pažiurekit video (rusų kalbą) apie šį masalą: