NAUJIENOS
Wacky Worm LJ
2016-04-15

Wacky Wormdar viena naujiena iš Lucky John, kuri įėjo į profesionalią valgomųjų masalų seriją. Pirmą kartą šis masalas atsirado Amerikoje, kai buvo naudojamas plačiaburnių ešerių - basų - žvejybai. Pažodžiui Wacky Worm verčiamas kaip "trenktas" kirminas, kuris per savo kvailumą pateko į vandenį. Pagrindinis šio jauko naudojimo plotas - žvejyba sekliame vandenyje. Ši masalą, bei dauguma kitų, jus galite įsigyti mūsų parduotuvėje.

 



Masalas naudojamas be svarelių arba su minimalia apkrova, uždedamas skersai ant kabliuko ir animuojamas pravedimu trūkčiojant. Taip pat nereikia pamiršti kito tipo montažų, tokių kaip drop shot arba Karolina, kurie taip pat tinka žvejojant su šiuo masalu.

 

 

 

Minkšto silikono dėka Wacky Worm vandenyje elgiasi natūraliai, imituodamas „lengvą grobį“, „darbinė“ spalvų gama ir dydžių diapazonas paverčia masalą maksimaliai natūraliu, be to masalas turi druskos kristalus ir slaptą viliojančią krevečių formulę, kuri paverčia šį masalą idealiai tinkančiu daugeliui plėšriųjų žuvų.

 

 

 

 

 

>