NAUJIENOS
Kroatijos Kiaušinis
2015-05-24

Mūsų parduotuvę gavo retą masalą - Kroatijos kiaušinįVokietijos gamintojo German. Paskubėkit įsigyti, prekių kiekis yra ribotas.

 



Kroatųkiaušinis skirtas lydekų žvejybai krūmynuose. Jei tvenkinys yra visiškai apaugęs, augmenija yra ant dugno ir pakyla virš tvenkinio, paliekant tik mažus langus gryno vandens, be kroatų kiaušinio tokiomis aplinkybėmis nepadeda vienasmasalų.

 

Kroatijoskiaušinio pravedimas gali būti įvairus: trūktelėjimai, pauzės, monotoniškas lėtas ar pagreitintas pravedimas, sukūrimas kliuksėjimo efekto, ir t.t.. Kroatijos kiaušinio privalumas apaugtose tvenkiniuos, kad net su 2-5 centimetru gryno vandens ir vandens lelijų "krūmynuose", žvejyba gali būti labai efektyvi ir veiksminga. Kroatijos kiaušinis ne skęsta, o kabliukais ne kabina žolę.

 

Kroatijos kiaušinio kibimai yra įsidėmėtinas. Dažnai lydekos "pasiveja" masalą ir daro smūgį ir visa tai vyksta beveik ant vandens paviršiaus, labai įspūdingas ir gražus vaizdas, todėl bet kuris iš žvejų patirs teigiamas emocijas. Nes kabliukas nukreiptas į viršų (tikslaus Kroatijos kiaušinio balansavimo dėka), pakirtimo metu plėšrūnas užkirštamas patikimai, nuėjimu beveik nebūna. Jei plėšrūnas nepataikė, 50% atvejų jis atakuoja pakartotinai, kas neabejotinai džiugina žvejus.

 

 

Pažiūrėkite, kaip šis masalas elgiasi vandenyje: