NAUJIENOS
Blizges "Manjačkės"
2015-06-02

Mūsų parduotuvėje Jus galit įsigyt legendine blizge mini sukriūkę "Manjačkė". Šios rankų darbo mini blizges padarytos su juvelyriniu tikslumu, yra aukščiausios kokybes ir fenomenaliai gaudo žuvį. Todėl "Manjačkės"tikrai nusipelnę savo šlovės ir vietos kiekvieno ultralaiterio spiningisto arsenale.

 



Meistras-juvelyrasKievo, Igor Nepomnešij (turintis pravarde "Manjakas"), jau daugelis metų projektuoja ir gamina smulkęs sukriūkęs aukščiausios klases. Jo sukriūkęs yra skirtingų modelių, kuriu svoris prasideda nuo mažiau negu 1gramo. Kai kurie modeliai yra nuo 1 iki 4-5gramu. lapeliai būna keturių skirtingu spalvų (auksas, sidabras, varis ir  matine juoda). Blizgutes turi Owner trišakį. Ant kabliuko yra pririšama simpatiška musele skirtingų spalvų. Kiekviena blizge yra išbandytą, todėl puikiai dirbą.

Šios ultralaitinės sukriūkęs puikiai tinka žvejoti ešerius, lydekas, šapalus, kuojas, raudės, karšius, karosus, karpius, upėtakius ir kt. Bet kokia žuvys, gali sureaguot į tokį puikų masalą, kaip sukriūkę "Manjačkė".