NAUJIENOS
Signalizatoriu komplektas
2016-07-19

Nebrangus, bet kokybiški signalizatoriu komplektai su peidžeriais padarys Jūsų žvejybą dar patogesne! Artimiausioms dienomis laukite pilno aprašymo kiekvienam komplektui, o tiems kurie ne nori laukt, užsukite į mūsų parduotuve „Pas Ina“ adresu: Vilnius, Erfuto – 10. Ten Jus galėsite ne tik gaut visa informacija, bet ir pačiupinėt juos, bei išbandyt.

 

Skaityti daugiau
CornPuff
2016-07-15

Į mūsų parduotuve grižo vienaspardavimu lyderiųTraper vulkanizuotas kukurūzai. Šia prekė nereikia pristatinėt.

 

Skaityti daugiau
Proteininiai makaronai
2016-07-13

Ilgai laukta naujienaproteininiai makaronai! Proteininiai makaronai skirti žvejoti linus, karpus, karšius ir karosus. Masalas nereikalauja papildomo apdorojimo, tiesiog uždekit ji ant kabliuko ir žvejokit. Išsirinkit tinkama skonį ir kvapą iš 6 įmanomu variantu: vanilės, medaus, braškės, uodo trūklio lervos, česnako arba karšio. Taip pat mūsų parduotuvėje atsirado stambios frakcijos pašarai.

 

Skaityti daugiau
Melasa
2016-07-08

Saldus pašaro papildas MELASA. Patogiai 200ml pakuotei, yra skirtingų skonių: natūrali, vanilė, migdolas, braškė ir ilgai lauktas marcipanas.

 

Pirkite Melasa ir kitus pašaro papildus mūsų parduotuvėje „Pas Ina“ adresu: Vilnius, Erfuto – 10.

 

Skaityti daugiau
Pas mus atsirado 3 skanios naujienos!
2016-07-01

Pas mus atsirado 3 skanios naujienos! Plaukiantis penoplastas proteinenėje tešloe, Mini boiliai „Dolphin“ ir dar daugiau purškalų aromatizatorių!

 

Skaityti daugiau
Mikrodžigas
2016-06-30

Puiki žinia visiems mikrodžigo mylėtojams, mūsų parduotuvėje atsirado labai įdomiu vartiklių ir sukriukių (bet kiekis yra ribotas). Skubėkit išbandyt rankų darbo naujienąUkrainos.

 

Skaityti daugiau
MicroKiller
2016-06-18

Rusiška valgoma gumą Micro Killer skirta mikrodžigui. Yra 5 patrauklios formos ir daug fluorescencinių spalvų. Paskubėk prekių kiekis ribotas!

 

Skaityti daugiau
Minkštas laimikis
2016-06-16

Dovana tiems žvejams, kurie jau turi viską - minkštos žuvys pagalvės! Jas galima bet kur ir bet kada pasiimt kartu su savim. Jeigu po žvejybos grįžai tuščiom rankom, nenusivilkit, minkštas laimikis pakels jums nuotaiką! Skubėkite atrasti savo minkštą laimikį.

 

Skaityti daugiau
Fishycat Bobcat
2016-06-06

Džiaugiamės galėdami Jums pasiūlyti FISHYCAT voblerius. Juos pagamino patyrę Japonijos inžinieriai. Prieš patekdami į serijinę gamybą, vobleriai buvo ilgai testuojami ir tobulinami. Šie masalai gaminami iš aukštos kokybės ir pačių moderniausių medžiagų, naudojant geriausią furnitūrą.

 

Skaityti daugiau
Vanfook
2016-05-07

Įsigykite pas mus kabliukus Vanfook. Vanfook - tai vienalyderiaujančių žvejybos kabliukų gamintojų Japonijoje. Šis prekės ženklas rinkoje žinomas jau daugiau nei 100 metų, o tai negali nepadaryti įspūdžio net ir labiausiai užkietėjusiems ar išrankiausiems žvejybos mėgėjams. Be to, žinomu faktu yra ir tai, kad gaminant šio prekės ženklo produkciją naudojamas originalus lydinys. Tai savo ruožtu turi takos tam, kad VANFOOK kabliukai yra neįtikėtinai tvirti.

 

Skaityti daugiau
1 2 3 4 5 6 7 8